loading...

Zodiile care de Paște vor primi lovituri de la viață

4 semne zodiacale nu vor avea sărbători tocmai liniștite. Pentru ele se anunță niște sărbători de primăvară care le vor pune la grea încercare.

Zodiile care de Paște vor primi lovituri de la viață
ZODIA RAC. Pentru nativii Rac, aceste sărbători vor fi revelatoare din multe puncte de vedere. Au de trecut printr-o serie de obstacole.

Vor cunoaște adevărata față a unui prieten. Vor primi vizite de la cine nu se așteaptă, iar persoanele pe care le doresc aproape vor lipsi fără nicio explicație.

ZODIA CAPRICORN. Acești nativi vor culege ceea ce au semănat. Vor avea parte de multe surprize neplăcute în preajma Sărbătorilor Pascale. Abia după data de 20 aprilie se mai liniștesc lucrurile pentru ei.

Capricornii trebuie să fie în formă pentru a nu cădea în lacul tristeții. Le va veni să plângă de multe ori, iar asta îi va aduce cu picioarele pe pământ. Capricornii nu suportă să se întristeze din cauza celorlalți.
ZODIA VĂRSĂTOR. Vărsătorii vor avea parte de sărbători furtunoase. Tradiționalele certuri în familie la masa de Paște pe tot felul de subiecte care nu au ce căuta într-o zi de sărbătoare nu vor lipsi.

Vărsătorii trebuie să învețe să o facă pe împăciuitorii, să liniștească apele. Au suficientă carismă și înțelegere să facă asta.

ZODIA PEȘTI. Nativii Pești trebuie să facă ordine în viața lor. Cu ocazia Sărbătorilor Pascale își vor da seama unde trebuie să ajusteze lucruri și ce au de făcut pentru a nu le fi rău.

O pesoană dragă din familie la va deschide ochii, iar contactul cu realitatea va fi unul dureros. Tot răul se va îndrepta spre bine până la urmă.

Peștii trebuie să învețe să nu se mai piardă cu firea, să se concentreze doar asupra lucrurilor care îi interesează.

sursa:teotrandafir.ccom

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*