loading...

Vladimir Draghia, detalii din culisele Exatlon! Ce i-a explicat, in privat, Larisei: „Ne bat, nu suntem atat de buni”

Emisiunea Exatlon 31 martie este una tensionata inca de la start. Concurentii din echipa Faimosilor au discutat despre pierderea Dianei Bulimar, un membru important din echipa, dar si despre evolutia echipei Razboinicilor.

Intr-o discutie purtata cu Larisa, Vladimir Draghia i-a explicat concurentei ca Razboinicii sunt mai buni decat crede ea si ca au sanse mari sa-i bata.

„Ne bat, nu suntem atat de buni sa nu ne bata. Ieri ne-au condus cu 6-3. Ne bat, ne-au aratat de 100 de ori pana acum”, a spus Draghia, in editia Exatlon 31 martie.

sursa:wowbiz.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi


În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Citeste continuarea pe pagina>>2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*