loading...

S-a lasat cu scandal si vorbe grele la „Romanii au talent”: „E o…”

Dupa a treia semifinala de la „Romanii au talent” s-a lasat cu scandal. Fanii emisiunii au aruncat cu vorbe grele in jurati si in realizatorii show-ului.

Amelia Uzun si Ana Cernicova, mama si fiica, au fost primele trimise in finala, iar apoi au inceput sa curga criticile pe retelele de socializare. ”E facatura, nu e corect!” au strigat, scandalizati, unii dintre cei care s-au uitat la emisiune. Argumentul lor: chiar daca mama si fiica ei nu au prezentat un numar extraordinar, ele au fost alese pentru motivul emotional, potrivit stiripesurse.

Pentru celalalt loc in finala s-au batut dansatorul Emil Rengle si duetul Laura Bisoc si Grigore Luca, cei care au cantat piese de-ale lui Dan Spataru si Mirabela Dauer. Juriul a decis ca Emil Rengle merita sa ajunga in finala.

Sursa: wowbiz.ro

O mai ştii pe Raluca Moianu, de la emisiunea „Iartă-mă”? Cum a ajuns să arate acum și cu ce se ocupă, după ce a dispărut de la TV

Raluca Moianu a ieşit din lumina reflectoarelor de mai mult timp, dar din când în când mai apare la diferite televiziuni, unde este invitată.

În prezent, Raluca este directorul unei şcoli renumite de balet, dar ascultă în continuare şi poveştile oamenilor, exact ca la emisiunea de succes pe care a prezentat-o la TVR, „Iartă-mă”.Pentru asta a obţinut o diplomă de coaching.

„De ani buni ascult poveştile oamenilor fără să îi judec. Îi ajut să îşi găsească soluţii. Asta se numeşte coaching. Acum am si diplomă”, a scris fosta prezentatoare de televiziune pe o reţea de socializare.

Raluca Moianu s-a împăcat cu fostul soț, iar acum se pare că prezentatoarea tv și medicul Marius Ancuța locuiesc din nou împreună, alături de fiica lor.

Raluca Moianu s-a împăcat cu fostul soț, iar acum se pare că prezentatoarea tv și medicul Marius Ancuța locuiesc din nou împreună, alături de fiica lor.

Raluca Moianu s-a împăcat cu fostul soț, iar acum se pare că prezentatoarea tv și medicul Marius Ancuța locuiesc din nou împreună. Vedeta și fiica ei au fost prezente în platoul emisiunii de la Vorbește lumea, unde au dezvăluit amănunte mai puțin știute din familie.

„Atunci când îi spun că „Ai grijă că mă enervezi oficial!”, se opreşte. Noi suntem prietene, sigur că teoria e foarte uşoară. Adevărurile sunt întotdeauna la mijloc.

Întotdeauna trebuie să ştii când are nevoie de părintele din tine şi când de prieten. Eu cred foarte tare că alergăm în fiecare zi să facem bani ca să le oferim lor. Uităm că nu petrecem timp cu ei”, a spus Raluca Moianu la tv.

Fiica Ralucăi Moianu a vorbit despre pasiunea ei. „Mie îmi place foarte mult să fac handbal. Mă uitam de mică cu tata şi când m-am mutat la altă clasă, ni s-a schimbat profesorul de sport. Şi atunci ne-a întrebat dacă vrem să facem handbal şi am zis să încerc”, a povestit fiica Ralucăi Moianu.

„După ce mi-a luat primul premiu internaţional, după atâţia ani de balet, eram convinsă! „Ăsta e drumul”, spuneam”, a povestit aceasta despre viitoarea carieră a fiicei sale. Raluca Moianu și soțul ei au divorțat după 15 ani, însă acum, cei doi sunt din nou împreună.

Sursa: stiriactuale.net

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*