loading...
Sursa foto: spynews

S-a ales cu plangere penală după ce a făcut accident! Flavia a trait socul vietii! Ce a decis apoi instanta e incredibil!

Flavia de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a avut parte de o experienţă neplăcută, fiind obligată să dea cu subsemnatul din cauza unor individe puse pe scandal.

Flavia Mihăşan a câştigat, recent, un proces extrem de important, în care două femei îi cereau despăgubiri, pentru nişte presupuse prejudicii cauzate în timpul unui eveniment rutier. Florica M. şi Maria N. au făcut iniţial plângere penală împotriva Flaviei, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, însă, pentru că frumoasa asistentă TV a fost găsită nevinovată, cele două au dat-o în judecată, pe latură civilă. După un proces care a durat aproape jumătate de an, magistraţii care au analizat probele depuse la dosar i-au dat câştig de cauză Flaviei, obligându-o pe una dintre reclamante să-i achite şi 2.600 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată.

„Respinge cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanţie ca rămasă fără obiect. Obligă reclamanta M. Florica să ramburseze pârâtei (Flavia Mihăşan – n.r.) cheltuielile de judecată în suma de 2.600 lei. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare care se depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, a fost decizia magistraţilor.

Sursa: spynews.ro

Reteta CARAMELE RAPIDE DE CASĂ

TIMPI DE PREPARARE
Timp de gatire: 6 min
INGREDIENTE
60 g unt
100 g zahăr alb
110 g zahăr brun
160 g sirop de porumb
180 g cremă de lapte (lapte condensat îndulcit)

MOD DE PREPARARE
Caramele de casă: gata în numai 6 minute din 5 ingrediente! Pur și simplu ți se topesc în gură!

Se pun toate ingredientele într-o cratiță medie, se amestecă încet dar continuu (nu vrei să se prindp de cratiță sau să se formeze cocoloașe), timp de 6 minute la foc mic spre mediu.

Unge cu puțin unt o tavă antiaderentă sau de yena. Toarnă crema de caramel obținută. Lasă la răcit.

Când se răcește taie bucăți (pătrate, dreptunghiulare, după cum îți poftește inima) pe care mai apoi le învelești în hârtie cerată. Se depozitează într-un recipient etanș.

Sursa: unica.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*