loading...

Razvan Ciobanu, revoltat de castigatoarea Eurovision 2018! In ce hal a putut sa o jigneasca pe Netta!

Răzvan Ciobanu este foarte nemulțumit de rezultatul finalei de la Eurovision 2018. Câștigătoare a ieșit Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, grație votului publicului european. Designerul a crticat greutatea cântăreței și crede că publicul Eurovision nu a votat-o pe artistă pentru piesa ei.

Răzvan Ciobanu susține că ar trebui să ne îngrijorăm după rezultatul finalei Eurovision 2018. Creatorul de modă susține că „Europa a votat după chipul majorității”. El este de părere că „se votează toți ciudații” la această competiție muzicală.

„Eu m-aș “îngrijora” după votul ăsta de la #eurovision, așa-zisa “diversitate” este (după părerea mea) prost înțeleasă. Europa a votat după chipul majorității. Și cum să vrem să ne identificăm cu o normalitate frumoasă?!

Nu mai bine votăm imaginea care ne este mai la îndemână?! Păi să nu votăm o fată care rupe sala în două și nici nu doarme în shaorma cu de toate…votăm un cotcodăcit oligrofen și ne identificăm cu imaginea unei dolofane “nonconformiste”, să nu-mi spuneți că ați votat cu piesa,nu va cred ?.

De niște ani mă amuz cum se votează toți ciudații,pe principiul că sunt “altfel”. Anul acesta am rezolvat problema! Obezitatea este la putere, boală cea mai răspândită. Să nu vrem să fim mai sănătoși, să ne consolam că suntem “diverși” și că suntem frumoși oricum. Asta era mesajul piesei.

Așa că aștept înjurături de la “dolofani” pe principiul că judec. Dar surpriză, am acest drept, mă lupt cu această boală de când mă știu. Și chiar dacă mai pierd câte o bătălie, mă adun de pe jos și o iau de la capăt! Ceea ce va recomand și vouă! Suntem frumoși, dar hai să fim și sănătoși ?! #healthy #fightforyourlife #nojudgement #stayhealthy”, a afirmat Răzvan Ciobanu.

Sursa: cancan.ro

De ce te îngrași de la zahăr

Zahărul poate determina creșterea în greutate nesănătoasă, deoarece consumul lui excesiv provoacă acumulare de grăsimi în organism. Când se consumă zahăr și alimente pe bază de zahăr, fructoza prezentă în acest ingredient metabolizează ficatul și le transformă în grăsimi, lucru care poate crește riscul de diverse afecțiuni.

Iată ce trebuie să știi despre legătura dintre creșterea în greutate și consumul de zahăr:

Fructoza provoacă rezistență la insulină
Consumul excesiv de zahăr crește nivelul de insulină din sânge, ceea ce reduce energia din produsele alimentare și o transformă în celule grase. Atunci când grăsimea corporală crește, corpul tău semnalează creierul spunându-i că îi este foame.

Fructoza provoacă rezistența hormonilor numiți leptină
Un hormon numit leptină prezent în fructoză este o cauză majoră pentru creșterea în greutate. Celulele adipoase produc hormonii de foame numiți leptină. Cu cât este mai mare celula de grăsime, cu atât producția de leptină va fi mai mare. Din acest motiv, excesul de grăsimi este acumulat în grăsimi și cresc și numărul de kilograme.

Fructoza nu acționează la fel ca glucoza
Glucoza oferă o senzație de sațietate pentru mai mult timp. În schimb, fructoza nu acționează astfel. Ea provoacă o senzație permanentă de foame și, din acest motiv, consumi mai multe calorii și grăsimi.

Fructoza stimulează apetitul
Fructoza nu ajută la menținerea sub control a hormonului de foame, și din acest motiv simți că îți este foame la scurt timp după ce ai terminat de mâncat. În acest caz, simți nevoia să consumi calorii care măresc cantitatea de grăsimi în organism, din cauza cărora te îngrași.

Sursa: clickpentrufemei.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*