loading...

Prima reactie a lui Marcel Toader dupa ce a “batut-o” pe Gabriela Cristea in instanta in urma cu cateva zile! “Am…”

Procesul dintre Marcel Toader si fosta sotie s-a terminat cu victoria la puncte a omului de afaceri

In urma cu cinci ani, Marcel Toader si Gabriela Cristea au divortat, insa, in mod surprinzator, lucrurile nu s-au terminat la notar! Prezentatoarea TV l-a adus din nou in fata juratilor pe fostul sot, mai exact in 2016, pentru a-si recupera o importanta suma de bani pe care ea sustinea ca omul de afaceri ar fi investit-o intr-o afacere, in timpul casniciei.

Gabriela Cristea declara atunci ca barbatul a avut acces la conturile sale pentru a transfera sume de bani, insa el ar fi trebuit folosite in interesul ei, nu in interesul personal al lui Marcel Toader sau al societatii acestuia.

Din pacate pentru Gabi Cristea, socoteala de acasa nu s-a potrivit deloc cu cea din fata magistratilor. Drept dovada, pe 20 aprilie, Tribunalul Bucuresti a suspendat judecarea cauzei, asa cum a cerut societatea lui Marcel, Blue Ciel SRL, care aparea si ea ca „parat” in speta, astfel ca, in acest moment, cazul este inchis. Doar daca prezentatoarea va face recurs la decizie, se va redeschide dosarul si ea ar putea avea vreo sansa, la un moment dat, sa isi recupereze prejudiciul invocat.

Pana atunci insa, contactat de WOWbiz.ro, Marcel Toader a dat o declaratie exclusiva pe marginea acestui subiect. “Am castigat procesul cu fosta mea sotie! Asa era si normal sa se intample lucrurile”, a spus omul de afeceri.

Marcel Toader a castigat procesul cu Gabriela Cristea! Iata hotararea instantei, asa cum apare ea pe site-urile de profil: „Solutia pe scurt: Admite excepţia de tardivitate a cererii modificatoare depusă de reclamantă şi invocată din oficiu . Constată decăderea reclamantei din dreptul de a mai modifica cererea de chemare în judecată, astfel cum această modificare a fost depusă la termenul de judecată din 23.02.2018 . Cu cale de atac odată cu fondul. Admite cererea de suspendare a judecării cauzei formulată de către pârâta S.C. Blue Ciel S.R.L. . În temeiul disp. art. 75 alin.1 din Legea nr. 85/2014, suspendă judecarea cererii de chemare în judecată formulată de reclamanta CLONDA ( fostă Cristea) DOINA GABRIELA în contradictoriu cu pârâtul TOADER MARCEL şi pârâta S.C. BLUE CIEL S.R.L. . În ceea ce priveşte soluţia dispusă asupra suspendării, cu drept de recurs pe toată durata suspendării . Pronunţată în şedinţă publică, azi, 20 aprilie 2018 „.

Sursa: wowbiz.ro

Cum slăbești la menopauză

Menopauza este o etapă deloc plăcută a vieții pentru majoritatea femeilor. Schimbările hormonale duc la creșterea nivelului de stres, iritabilitate și la accelerarea procesului de îmbătrânire. În plus, kilogramele se acumulează mult mai ușor, proces care poate fi destul de dificil de stopat.

Deși ai crede că este imposibil să slăbești la menopauză și că lupta cu kilogramele în plus este de mult pierdută, se pare că există câțiva pași pe care îi poți urma și care te pot ajuta să ai o siluetă de invidiat. Înainte de a afla cum poți slăbi la menopauză, trebuie să știi de ce este atât de dificil să scapi de kilogramele în plus în această perioadă a vieții.

De ce este greu să slăbești la menopauză
Menopauza începe oficial atunci când o femeie nu a avut menstruație timp de 12 luni. În timpul premenopauzei, începi să iei în greutate. De ce se întâmplă acest lucru? Iată care sunt principalii factori:

fluctuații hormonale: nivelul ridicat sau, din contră, scăzut de estrogen poate contribui la depozitarea grăsimii;
pierderea masei musculare: acest lucru apare din cauza vârstei, a schimbărilor hormonale și a lipsei de activitate fizică;
somn insuficient: multe femei au probleme legate de somn în timpul menopauzei, iar odihna insuficientă este legată de procesul de îngrășare;
creșterea rezistenței la insulină: organismul femeilor aflate la menopauză capătă rezistență la insulină, ceea ce face slăbirea dificilă.
Ceea ce ar mai fi de adăugat este faptul că, în timpul menopauzei, depozitele de grăsime se mută din zona coapselor și a picioarelor către abdomen. Acest proces crește riscul de sindrom metabolic, diabet de tip 2 și boli de inimă. Din aceste motive, slăbirea devine crucială.

Sursa: divahair.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*