loading...

Prima reactie a lui Marcel Toader dupa ce a “batut-o” pe Gabriela Cristea in instanta in urma cu cateva zile! “Am castigat procesul”! EXCLUSIV

Procesul dintre Marcel Toader si fosta sotie s-a terminat cu victoria la puncte a omului de afaceri

In urma cu cinci ani, Marcel Toader si Gabriela Cristea au divortat, insa, in mod surprinzator, lucrurile nu s-au terminat la notar! Prezentatoarea TV l-a adus din nou in fata juratilor pe fostul sot, mai exact in 2016, pentru a-si recupera o importanta suma de bani pe care ea sustinea ca omul de afaceri ar fi investit-o intr-o afacere, in timpul casniciei.

Gabriela Cristea declara atunci ca barbatul a avut acces la conturile sale pentru a transfera sume de bani, insa el ar fi trebuit folosite in interesul ei, nu in interesul personal al lui Marcel Toader sau al societatii acestuia.

Din pacate pentru Gabi Cristea, socoteala de acasa nu s-a potrivit deloc cu cea din fata magistratilor. Drept dovada, pe 20 aprilie, Tribunalul Bucuresti a suspendat judecarea cauzei, asa cum a cerut societatea lui Marcel, Blue Ciel SRL, care aparea si ea ca „parat” in speta, astfel ca, in acest moment, cazul este inchis. Doar daca prezentatoarea va face recurs la decizie, se va redeschide dosarul si ea ar putea avea vreo sansa, la un moment dat, sa isi recupereze prejudiciul invocat.

sursa:wowbiz.ro

Fursecuri cu seminte de chia plus alte doua retete simple cu acest ingredient

Ai pofta de un desert si vrei sa incerci un ingredient sanatos precum semintele de chia? Atunci aceste retete, cu siguranta, te vor cuceri.

Fara indoiala, ai auzit si tu informatiile despre micile seminte de chia, care sunt bogate in nutrienti. Exista multe modalitati prin care le poti include in alimentatia ta zilnica, mai ales ca asa iti poti asigura necesarul de acizi grasi Omega-3, fibre si proteine.

Fursecuri cu seminte de chia
Ingrediente (pentru aproximativ 25 de fursecuri)
50 g seminte de chia

50 g seminte de in

100 g fulgi de ovaz

70 g unt de migdale alb

70 g sirop de artar

100 g goji

1 praf de sare

1 lingurita si jumatate scortisoara

50 ml lapte de migdale

100 g ciocolata neagra

Mod de preparare
Preincalzesti cuptorul la 180°C. Adaugi semintele de chia, semintele de in si fulgii de ovaz intr-un robot de bucatari si amesteci pana obtii o pudra fina.

Pui intr-un vas mare aceasta faina obtinuta la robotul de bucatarie, adaugi untul de migdale, siropul de artar, fructele goji, sarea si scortisoara. Amesteci bine, folosind mainile sau o spatula de plastic. Incorporezi, putin cate putin, laptele de migdale, pana cand obtii o compozitie omogena, dar tare.

Iti uzi mainile cu putina apa si portionezi aluatul cu o lingurita si formezi cu mainile mai multe bile mici. Le asezi intr-o tava in care ai pus hartie de copt si le aplatizezi usor cu o furculita. Le dai la cuptorul incins, pe gratarul din mijloc, aproximativ 8 sau 10 minute. Le scoti din cuptor si le lasi sa se raceasca.

Intre timp, topesti ciocolata intr-un bol, pe baie de aburi. Imprastii ciocolata topita peste fursecurile care s-au racit si le servesti.

Parfait cu rodie si seminte de chia
Ingrediente
60 ml suc de rodie

2 linguri seminte de chia

250 g iaurt grecesc (1 cana) sau iaurt din lapte de oaie

2 linguri fistic fara coaja, tocat

2 linguri seminte de rodie

Mod de preparare
Amesteci bine sucul de rodie si semintele de chia intr-un bol mic. Dai la frigider peste noapte.

In pahare sau boluri pentru desert, asezi un strat din compozitia de seminte de chia, peste el pui iaurtul grecesc, iar deasupra decorezi cu fisticul maruntit si cu semintele de rodie. Servesti imediat.

Budinca de chia cu portocale rosii
Ingrediente
125 g (jumatate de cana) iaurt simplu

125 ml suc proaspat de portocale rosii

1/4 lingurita apa din flori de portocal

1 praf de sare

2 linguri miere (plus mai multa miere, pentru servire)

1/4 cana seminte de chia

2 portocale rosii

fistic tocat, pentru servire

Mod de preparare
Amesteci iaurtul, sucul de portocale rosii, apa de flori de portocal, sarea si 2 linguri de miere intr-un bol potrivit ca marime. Incorporezi semintele de chia, acoperi vasul si il dai la frigider cel putin 8 ore. Il poti lasa la frigider chiar si o zi intreaga.

Tai coaja si partea alba a portocalelor. Tai de-a lungul membranelor, pentru a pune feliile de portocale intr-un vas potrivit.

Amesteci bine de tot budinca de chia si o imparti in boluri mici, pentru desert, asezand si un strat de felii de portocale rosii. Pe deasupra, pui fisticul tocat si feliile de portocale ramase. Stropesti cu miere, dupa gust, si servesti desertul.

sursa:doc.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*