loading...

Oltin Hurezeanu: „Nu este locul meu aici. Nu pot mai mult” ANUNTUL a fost facut oficial –

Faimosii au pierdut casa in editia Exatlon 31 martie. Regula de a juca la individual i-a ajutat din nou pe Razboinici, l-au ales de trei ori pe Oltin si raman sa se bucure de confort.

Infrangerea din editia Exatlon 31 martie i-a suparat pe Faimosi, iar Oltin a simtit nevoia sa se scuze in fata colegilor sai si a recunoscut ca se simte depasit de situatie si ca nu ar trebui sa mai joace impotriva Razboinicilor.

„Problema cea mai mare a mea nu sunt alergarile. Oricat am incercat sa evoluez, eu am si o problema la spate. Eu nu pot mai mult. Este o problema mai veche. Nu este locul meu sa concurez cu Razboinicii. Nu este bine sa concurez pentru ca nu aduc puncte si ii trag mult in jos pe ai mei”, a spus Oltin in editia Exatlon 31 martie.

sursa:Wowbiz.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi


În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Citeste continuarea pe pagina>>2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*