loading...

Netta Barzilai, castigatoarea Eurovision 2018, a spart trofeul dupa ce l-a primit! Ce explicatii a oferit

Netta Barzilai este fericita câștigătoare Eurovision 2018. Tânăra a avut parte de un incident, imediat ce a primit trofeul de sticlă, l-a și distrus. Se pare că gestul ei nu a fost premeditat, iar din fericire organizatorii aveau pregătit un trofeu “de rezervă” pe care i l-au dat acesteia pentru conferința de presă de după finală.

Netta Barzilai a reușit să ducă trofeul Eurovision 2018 în Israel, reușind să câștige finala concursului muzical cu melodia Toy, o piesă care are sunete de găină. Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a fost considerată principala favorită, după ce melodia ei s-a bucurat de succes în mai multe ţări.

Imediat ce a primit trofeul de la câștigătorul Eurovision 2017, Netta a reușit să-l spargă, notează scmp.com.

Netta a intrat în concurs de pe poziția 22, iar versurile melodiei interpretate erau mult mai profunde decât la prima vedere. Melodia „Toy” a fost scrisă de Dorn Medal și Stav Berger care au vrut să scoată în evidență puterea femeilor. Cei doi au fost inspirați din mișcarea „#MeToo”. Cântecul este despre renașterea femeii și a justiției sociale, ambele învelite într-o vibrație fericită și colorată.

”Cântecul are un mesaj important – trezirea puterii feminine și a justiției sociale, înfășurat într-un vibrant colorat și fericit”, a declarat Netta într-un interviu acordat pentru wiwibloggs.com. Ea spune că și cuvântul ”baka” are o semnificație importantă, însemnând ”prost” în limba japoneză.

Vorbind despre zgomotele pe care le scotea în timpul cântecului, Netta a explicat. „Ideea este că eu imit o găină, adică o persoană lașă, cineva care, de fapt, nu se comportă cu tine ca o jucărie”.

Acum se bucură din plin de succesul ei. „Sunt atât de bucuroasă! Vă mulțumesc foarte mult că ați ales diversitatea și că ați acceptat diferențele dintre noi! Îmi iubesc țara! Data viitoare, ne vedem în Ierusalim”, a spus Netta, pe scenă, imediat după ce a fost declarată câștigătoare grație votului dat de public.

Sursa: cancan.ro

Cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere

Detoxifierea este recomandată persoanelor care fumeaza, consuma alcool frecvent, isi administreaza anumite terapii cronice pentru afectiuni cardiace,vasculare, renale, hepatice, hormonale, sistemice etc. sau lucreaza intr-un mediu in care sunt expuse substantelor chimice….în special primăvara și toamna, însă poate fi realizată, pe durate de 3-4 zile, o dată la 2-3 luni.

Detoxifierea este un procedeu de curățare a organismului și de eliminare a toxinelor stocate în țesuturi sub diferite forme, in conditiile in care ficatul sau rinichii nu functioneaza normal, precum in cazul diverselor afectiuni cronice. Este un fel de restart pentru organele noastre, care timp de câteva zile fac pauză de la alimentele dăunătoare și de la un stil de viață nepotrivit.

Ceaiurile pentru detoxifiere sunt o soluţie ieftină şi la îndemâna atunci când vrem să ne scăpăm organismul de toxinele acumulate.

Ceaiul de soc

Ceaiul de soc este printre cele mai recomandate, deoarece acesta elimină toxinele din organism foarte uşor, este diuretic şi, într-o mică măsură, laxativ. Îl poţi consuma neîndulcit datorită gustului său foarte plăcut şi se recomandă şi în curele de slăbire.

Ceaiul se prepară prin infuzarea florilor de soc uscate şi este excelent cu o felie de lămâie.

Ceai de anghinare

Ceaiul de anghinare se recomandă în special dacă eşti o persoană ce consumă multă carne bogată în grăsime. Ceaiul stimulează activitatea vezicii biliare şi uşurează suferinţa hepatică. Atenţie însă: ceaiul de anghinare nu se recomandă persoanelor care au pietre la fiere, iar cele care manifestă alergie la ceaiul de muşeţel este posibil să fie alergice şi la anghinare.

Ceaiul de ghimbir şi lămâie

Acesta este cel mai bun detoxifiant recomandat, este un bun tonic şi un energizant natural excelent. Pentru ceai este bine să foloseşti bucăţi din ghimbir proaspăt, iar în cazul în care îţi doreşti o detoxifiere mai puternică, poţi folosi şi două sau trei linguriţe de păpădie uscată. Când ceaiul începe să se răcească, pune o felie de lămâie pentru savoare. Ceaiul se consumă călduţ.

Ceai de dafin cu muşeţel şi mentă

Este un remediu eficient împotriva balonării, îl poţi bea zilnic după mese şi se prepară prin infuzare.

Ceai de păpădie

Ceaiul de păpădie stimulează activitatea stomacului, ficatului şi vezicii biliare, este un bun anticearcăn şi antioxidant, şi are acţiune diuretică.

Ceaiul pentru curăţarea colonului

Compus din volbură, flori de gălbenele, rădăcină de nalbă, flori de muşeţel şi fructe de shinduf, ceaiul se recomandă persoanelor care suferă de constipaţie sau celor care trebuie să urmeze o detoxifiere înaintea unei colonoscopii.

Sursa: doctorandreilaslau.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*