loading...

La ce vârstă vei avea cel mai mare noroc în viață, în funcție de zodie

Cu siguranță ți-ai pus cel puțin o dată în viață întrebarea „Oare când îmi va surâde norocul?”. Șansele diferă de la o persoană la alta, însă astrologia demonstrează că nativii dintr-o anumită zodie au perioade relativ comune pentru momentul de glorie. Iată la ce vârstă vei avea cel mai mare noroc în viață, în funcție de zodie:
Berbec
Etapa vieții care te reprezintă cel mai bine este maturitatea și vei reuși să cunoști cu adevărat succesul în jurul vârstei de 40 de ani. Atunci ai cele mai mari șanse de reușită, de a te bucura de roadele muncii tale, dar și de roadele sacrificiilor pe care le-ai făcut în tinerețe sau chiar în copilărie.

Taur
Îți place să copilărești destul de mult și reușești cu greu să te mobilizezi pentru a-ți împlini visele. Când dai de gustul banilor, însă, își vei dori să obții din ce în ce mai mulți, prin orice mijloace. Vârsta la care vei cunoaște apogeul succesului este 39 de ani.

Gemeni
Copilărești mult, până la vârste destul de înaintate, motiv pentru care nu vei reuși să te mobilizezi să îți atingi obiectivele decât undeva pe la vârsta a doua. Însă din momentul în care vei cunoaște succesul vei deveni tot mai ambițios. 50 de ani este, cu aproximație, vârsta la care te vei simți cu adevărat împlinit.

Rac
Ești dependent de familia ta ți te dezlipești cu greu de confortul oferit de aceștia. Abia pe la vârsta de 45 de ani devii cu adevărat independent și stabil financiar, reușind chiar să câștigi sume importante de bani.

Leu
Tinerețea este etapa vieții reprezentativă pentru zodia Leu. În jurul vârstei de 27 de ani, acești nativi vor avea parte de succesul maxim și vor avea șansa de a se afirma așa cum își doresc, de a reuși și de a realiza proiecte mărețe.

Fecioară
Bătrânețea este etapa vieții în care Fecioarele reușesc să se afirme în adevăratul sens al cuvântului, motiv pentru care vor simți apogeul succesului abia la 55 de ani. Asta nu înseamnă că până la această vârstă Fecioarele nu vor traversa perioade înfloritoare.\

Balanță
Balanțele pun bazele succesului lor încă din copilărie și reușesc rapid tot ceea ce își propun. 20 de ani este, cu aproximație, vârsta care îți va aduce succes și reușită pe toate planurile.

Scorpion
Pentru Scorpioni, anii maturității sunt cei care îi definesc. Cu toate că toate eforturile lor sunt încununate cu succes de-a lungul vieții, perioada cea mai prolifică pentru Scorpioni se situează în jurul vârstei de 40 de ani. Abia atunci se simt cu adevărat împliniți pe toate planurile.

Săgetător
Acești nativi sunt ambițioși și își construiesc cariera, de-a lungul vieții, pe mai multe etape, iar succesul va culmina în cazul lor la 30 de ani. Aceasta este vârsta la care Săgetătorii se vor simți lipsiți de griji și se vor învârti în cercuri înalte.

Capricorn
Bătrânețea este perioada vieții în care toate sacrificiile și eforturile depuse de Capricorni le vor fi răsplătite pe deplin. Persoane extrem de serioase și ambițioase, niciun efort nu este prea mare pentru acești nativi când vine vorba de cariera lor. Cea mai benefică perioadă a vieții lor va fi în jurul vârstei de 28 de ani.

Vărsător
La fel ca în cazul celorlalte zodii de aer, copilăria este etapa vieții care îi reprezintă pe Vărsători, etapă în care își creionează destinul prin deciziile pe care le iau. Vârsta care va fi marcată cu succes pe toate planurile este, cu aproximație, 40 de ani. Atunci vor culege roadele sacrificiilor pe care le-au făcut în trecut și se vor simți cu adevărat împliniți.

Sursa:unica.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*