loading...

Kirita si Nea Marin s-au injurat! Giani: „Bai, comunistule! Mai schimba si tu freza aia, zici ca… ” De la ce a pornit scandalul

Giani Kirita si Nea Marin au fost la cumparaturi impreuna intr-un magazin pentru a cauta covoare pentru o pensiune. Acestia s-au contrariat tot timpul si s-au luat la harta.

„Hai, mai, comunistule, ca prea ne faci asa! Esti mai batran ca o broasca testoasa, esti comunist, dupa freza esti. Mai schimb-o ca suntem in 2014, zici ca vii pe motor tot timpul. E foarte obositor”, a spus Kirita la Antena 1.
„Generatia voastra, se ia doar ce e mai bun de la ea. Am fost dictator, comunist si ce vrei”, a replicat Nea Marin.

Dupa ce a fost jignit de fotbalistul dinamovist, Nea Marin si-a batut joc de ei si pe spate i-a lipit o hartie pe care scria mare STEAUA. Toti care l-au vazut pe Kirita au ras de el.

sursa:Wowbiz.ro

Puterea Solitudinii


Misterul Solitudinii este unul dintre cele mai mari mistere din viața noastră. Ca ființe umane, suntem creaturi sociale și, fără alţii în jurul nostru de la naștere, nu am putea să rămânem în viață în această lume. Spațiul social joacă un rol crucial în dezvoltarea personalității noastre, deoarece direcția dezvoltării noastre este determinată de așteptările altor oameni și de dorința noastră de a răspunde acestor așteptări. Astfel devenim o parte a unui spațiu social colectiv numit societate, iar societatea își primește natura deosebită din cultura pe care o reprezintă.
Cartea istoriei noastre personale este scrisă în acest spațiu social, iar identitatea noastră este construită pe baza istoriei noastre personale. Suntem înconjurați de alți oameni, iar așteptările și cerințele lor sunt prezente în mintea noastră atunci când suntem singuri. Majoritatea oamenilor nu înțeleg diferența dintre solitudine și singurătate. A fi singur este în același timp singurătate pentru noi. Cu toate acestea, cele două cuvinte înseamnă două situații diferite. Solitudinea este starea minții, în timp ce singurătatea este starea Conștiinței.

În starea izolată a conștiinței minții dominate de Ego, nu ne place să fim singuri, atunci când suntem singuri, ne este greu să tolerăm, încercăm să o evităm. Cum o facem, depinde de temperamentul nostru și atitudinile personale.

Persoanele extrovertite se concentrează în primul rând pe viața socială. Când suntem singuri, căutăm prieteni, mergem la petreceri, pentru că ne place să împărtășim plăcerile și necazurile noastre cu alții.
Persoanele introvertite, pe de altă parte, tolerează singurătatea mult mai bine, le place să fie singuri. Se îndreaptă spre lumea lor interioară (gânduri și emoții). Nu sunt însă singuri, deoarece ceilalți oameni sunt prezenți în mintea lor sub forma opiniilor și așteptărilor lor. Când se îndreaptă spre interior, vorbesc, se contrazic cu opiniile altora și analizează reacțiile altora. Pentru un observator extern, o persoană introvertită poate părea a fi singură, dar de obicei există un întreg grup mic în capul persoanei. Atunci când o persoană introvertită este singură, ei încearcă să găsească o activitate pentru a se ocupa, pentru a evita sentimentele neplăcute care vin cu singurătatea. Sunt capabili să se uite la televizor ore întregi sau să folosească munca ca pe o cale de scăpare.

De ce oamenii fug cu atâta disperare de singurătate?

Citeste continuarea pe pagina>>2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*