loading...

Incident neplacut in finala Eurovision 2018! Fortele de ordine au intervenit de urgenta

Seara cu elemente de carnaval promisă de organizatorii din Portugalia pentru finala Eurovision 2018 a fost „condimentată” cu un incident care a creat panică pe scenă în timpul prestației cântăreței din Marea Britanie. SuRie a rămas pentru câteva secunde fără microfon după ce un bărbat a dat buzna peste artistă și i l-a smuls din mână. Forțele de ordine au intervenit rapid.

Numărul 9 în concurs pentru SuRie nu i-a purtat prea mult noroc artistei din Marea Britanie. SuRie s-a speriat când s-a trezit în timp ce cânta piesa Storm că cineva îi ia microfonul din mână. Incidentul din finala concursului Eurovision 2018 s-a petrecut aproape de finalul prestației intepretei.

Forțele de ordine au intervenit rapid, dar artista, deși panicată, a trecut elegant peste momentul de tensiune și a continuat să cânte. Organizatorii i-au dat șansa să repete actul artistic, dar ea a refuzat, explicând că este mândră de cum a cântat, iar ceea ce s-a întâmplat nu îi va afecta prestația. BBC a confirmat că solista este în regulă după acest incident neplăcut. Bărbatul va da însă explicații la poliție, unde a fost dus. El se află acum în custodia oamenilor legii.

Sursa: click.ro

Tabelul complet – când ieși la pensie după anul nașterii?

Românii ies la pensie mult prea devreme. La această concluzie au ajuns guvernanții, care au găsit o modalitate să ne țină mai mult în câmpul muncii.

Vârsta de pensionare la femei va crește cu doi ani, astfel că cele născute în ianuarie 1971 își vor vedea liniștite de bătrânețe abia la 65 de ani. Egalitate între bărbați și femei. Asta am cerut, asta am avut.

Pentru femei, tabelul de mai jos este definitoriu:

Nimeni nu a știut, însă, că cei din Ministerul Muncii se vor gândi să aplice acest tratament și în ceea ce privește ieșirea la pensie. Dacă în 2010, aleșii țării stabiliseră prin noua lege a pensiilor ca femeile să iasă din câmpul muncii la 63 de ani, în loc de 60, și bărbații la 65, în loc de 62, după 3 ani, subiectul pensionării a revenit în prim-plan.

Pe site-ul ministerului există un proiect de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

Aici se anunță că atât femeile, cât și bărbații vor primi pensie de la stat la 65 de ani. Dacă proiectul va trece, primele afectate de această măsură sunt cele născute în ianuarie 1971 și se va întâmpla în 2035. Atingerea acestei vârste se face gradual, în funcție de data nașterii, la fiecare 3 luni adăugându-se câte o lună.

România are una dintre cele mai mici pensii medii din Europa

Pensia medie în România este printre cele mai mici din Europa, la un nivel de numai 160 de euro. Cel mai bine la acest capitol stă Luxemburgul, unde pensia medie ajunge la 3.000 de euro.

Adică de aproape 20 de ori mai mare decât a unui pensionar din țara noastră. Și în Italia, Franța sau Spania, bătrânii au pensii mai bune decât la noi. Pensia din aceste țări este de aproximativ 5 ori mai mare decât în România.

Pensia medie:

România: 160 euro

Luxemburg: 3.000 euro

Italia: 1.140 euro

Franța: 1.100 euro

Spania: 880 euro

Polonia: 440 euro

Cehia: 400 euro

Sursa: stiriactuale.net

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*