loading...

Horoscop 4 aprilie 2018. Planuri de vacanță de sărbători pentru nativii acestei zodii

Ne grăbim, dar o să acordăm maximum de atenţie lucrurilor care au mare importanţă pentru noi şi ai noştri, să fie totul de cea mai bună calitate.

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem totul pentru familie, în mod special, să rămânem uniţi.

BERBEC: Poate va trebui să faceţi un efort financiar şi de timp să duceţi maşina în servis, să n-aveţi surprize la drum, dacă plecaţi în weekend pe undeva. V-au rămas multe lucruri de rezolvat şi o să daţi zor să vă achitaţi onorabil, să n-aveţi restanțe de niciun fel, să vă bucuraţi de sărbători, cum se cuvine.

TAUR: O să vină cineva în vizită, pregătiţi camera de oaspeţi şi faceţi tot posibilul să nu vă lipsească nimic şi să fiţi la înălţime, ca gazdă. Întrevedere cu cineva care v-a făcut nişte promisiuni şi pe care o să le respecte şi va-ntinde o mână de ajutor, să faceţi rost de nişte lucruri, poate şi de nişte aprobări.

GEMENI: Apare cineva care vrea să formaţi un cuplu şi păreţi dispuşi să va-ncercati şansele, să puneţi capăt singurătăţii. E posibil să luaţi un supliment salarial şi să umpleţi golurile, să aveţi cu ce să cumpăraţi şi alimente şi cadouri, s-aveţi şi de buzunar.
RAC: O să primiţi o invitaţie la un eveniment care o să vă pună în valoare şi o să vă crească prestigiul, cota de popularitate. O să primiţi ajutor din mai multe direcţii, poate încasaţi şi banii de care-aveți atâta nevoie şi o să decurgă totul în bună regulă, să nu rămâneţi descoperiţi la niciun capitol.

LEU: Vi se dă undă verde să puteţi susţine un examen, să treceţi într-o altă categorie la serviciu, la şcoală, în mediul social undeva. Poate primiți în dar biletele de tren, avion ca să ajungeţi la acei oameni care vă iubesc, au nevoie de voi şi o să vă facă plăcere să petreceţi un timp cu ei, în ţară, în afară acolo unde locuiesc.

FECIOARĂ: Poate vă faceţi timp să daţi pe la doctor să ştiţi cum staţi cu sănătatea, să luaţi şi tratamentul adecvat dacă vă doare ceva. Sunt nişte oameni care trebuie să vă returneze banii împrumutaţi şi dacă n-o fac de bunăvoie sunaţi-i, vorbiţi cu ei şi o s-aveţi mai multe şanse aşa decât aşteptând pur şi simplu.

BALANŢĂ: O persoană de care vă e dor şi-anunţă vizită şi poate o să fiţi împreună de-aici încolo, că n-a fost bine cât aţi stat departe unul de celălalt. Poate aveţi de reglat o situaţie cu nişte angajatori, va trebui să revizuiţi un contract şi să daţi randament şi mai bun la slujbă şi acolo unde munciţi în particular.

SCORPION: Apare şi la voi o împlinire sufletească, faceţi cunoştinţă cu cineva cu care sunteţi compatibili, sau revine cineva care vi s-a lipit de suflet. Se observă un câştig bănesc, tocmai bine să luaţi ce-aveţi nevoie pentru sărbători, să simţiţi o relaxare din punct de vedere financiar, dup-atâta muncă.

SĂGETĂTOR: Relaţia sentimentală poate avansa spre o căsătorie şi cererea poate va fi formulată în noaptea de Înviere. O să vă luaţi totuşi, bilete să plecaţi acolo unde-aţi zis că nu vă duceţi că n-aveţi timp, bani, n-are cine să vă ţină companie şi se rezolvă totul ca prin vrajă.

CAPRICORN: Poate vă luaţi aşa, din scurt, bilete de avion şi o să zburaţi spre cei care v-aşteaptă peste graniţă, să petreceţi frumos sărbătorile. Poate vă cumpăraţi nişte lucruri în rate, ca să nu rămâneţi fără bani în perioada asta şi o să reamenajaţi frumos interiorul, sau poate e un mobilier de terasă.

VĂRSĂTOR: Cu rudele apropiate mai trebuie vorbit încă o dată să ştiţi cu care dintre ele o să vă vedeţi în noaptea de Paşte şi cu care, după. Va trebui să vă interesaţi îndeaproape de o legalizare, să luaţi toate semnăturile ca să avansaţi cu studiile şi să puteţi semna un contract de angajare, sau de cumpărat o locuinţă.

PEŞTI: O să vă-ntelegeți mult mai bine cu rudele de gradul unu, o să strângeţi relaţiile poate şi pentru că nu mai sunteţi la fel de ocupaţi ca înainte. Or să aterizeze şi acei bani fără de care nu puteau fi delicatese pe masa festivă şi n-o să duceţi lipsă de nimic, o să le asiguraţi alor voştri tot ce şi-au dorit.

sursa:stirileprotv.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*