loading...

Giani Kirita si-a iesit din minti si l-a pus la punct pe Oltin: „Gata. Ajunge. Ajunge. Fa lucrurile elementare. Ma…” Dupa reprosurile fostului fotbalist, Hurezeanu a dat vina pe o boala mai veche

In urma probei pentru casa, unde Faimosii au pierdut cu 10-5 in fata Razboinicilor, Giani Kirita si-a pierdut rabdarea si i-a reprosat lui Oltin ca nu se descurca pe traseu si ca nici nu se va descurca vreodata.

„Am muncit trei luni de zile ca sa ajung la situatia asta. Nu mai am de ce sa ma bucur aici”, a spus Cazacu.

„A plecat fata aia care facea ceva. Este greu pentru noi sa recuperam punctele cu care Razboinicii vin la sigur. Imi pare rau ca a plecat Diana, ea aducea puncte echipei”, a zis Belbita.

„Da mai tare, un copil de 2 ani trage mai bine. Gata. Ajunge. Ajunge. Fa lucrurile elementare. Nu o dai aici, ma, nu o dai aici. Este foarte greu sa concuram cu Oltin. Daca nu poti sa le arunci 5 metri. Nu am multe de spus. Trebuie sa mergem inainte, sa luam puncte dupa puncte. Felicitari Razboinicilor, acum nu au vina. Mergem inainte”, a spus Giani.

„Problema cea mai mare a mea nu sunt alergarile. Oricat am incercat sa evoluez, eu am si o problema la spate. Eu nu pot mai mult. Este o problema mai veche. Nu este locul meu sa concurez cu Razboinicii. Nu este bine sa concurez pentru ca nu aduc puncte si ii trag mult in jos pe ai mei”, a spus Oltin in editia Exatlon 31 martie.

sursa:wowbiz.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*