loading...

Giani Kiriță ex- Exatlon Romania stie cine va castiga competitia

Giani Kiriță a părăsit competiția Exatlon cu doar o lună înainte de marea finală. „Vulturul”, așa cum se autointitulează, a ajuns în România, la familia lui, de care îi era tare dor. Prezent la emisiunea Wowbiz, Kiriță a împărtășit telespectatorilor cum a decurs pentru el toată această experiență, dar și pe cine vede el câștigător. Crede că cele mai mari șanse să ia marele premiu le au Vladimir Drăghia și Ionuț Jaguarul, dar și Ștefan.

„Draghia ar putea sa castige Exatlon. Are abilitatile necesare, el mai are de lucrat, in schimb, la partea de final. Cedeaza cand e presiunea mare pe el. Ionut ar putea castiga. Stefan e mai retras, dar s-ar putea sa aiba priza la public. Sunt doua fete cu calitati in concurs, Larisa si Roxana, eu nu vad sa castige ele, baietii sunt mult mai buni„, a spus Giani Kiriță la Wowbiz.

Sursa: wowbiz.ro

5 cauze medicale care te fac să te simți iritată tot timpul

Te răstești la oamenii din jurul tău fără un motiv anume? Ești iritată mereu și nu îți convine nimic? Dacă da, atunci trebuie să realizezi că acest comportament nu este unul normal. Chiar dacă este o realitate faptul că fiecare ființă umană, indiferent de vârstă sau sex, devine iritată/deranjată/supărată uneori, de obicei din cauza unor factori externi valabili, fiind mereu în această stare, poate indica o problemă.

Este important să ții sub control astfel de stări și dacă nu o poți face, este recomandat să afli care sunt cauzele din spatele acestei probleme, astfel încât să poți căuta ajutorul. Iată care sunt câteva dintre posibilele cauze pentru care ești mereu iritată:

Durerea cronică
În mod normal, nu asociem durerea fizică cu starea de iritare. Studiile recente au constatat că, dacă suferi de dureri cronice în orice parte a corpului, ajungi să te simți constant iritată și deranjată deoarece, în primul rând, resimți durerea și, în al doilea rând, durerea poate cauza stresul care eliberează hormoni de stres, care, la rândul său, te fac să te simți astfel.

Depresia ușoară
După cum probabil știi, există diferite tipuri de depresie, iar depresia ușoară este una dintre ele. Mulți dintre noi pot simți că depresia provoacă un sentiment de tristețe extremă și lipsă de speranță, totuși, majoritatea persoanelor care suferă de depresie ușoară poate fi, de asemenea, constant iritați, fără niciun motiv, deoarece substanțele chimice din creier sunt dezechilibrate. Această problemă necesită tratament.

Anxietatea
La fel ca persoanele cu depresie, chiar și persoanele care suferă de tulburări de anxietate se găsesc extrem de deranjate sau iritate mereu, din cauza unor probleme minore sau fără motiv. Acest lucru se întâmplă tot din cauza dezechilibrului de substanțe chimice din creier, provocând astfel un sentiment de supărare, împreună cu anxietatea.

Problemele cardiovasculare
Persoanele care suferă de probleme cu inima formează un număr tot mai mare în ultima perioadă, mai ales la cele care au peste 40 de ani. Din nou, nu mulți dintre noi ar asocia iritabilitatea constantă cu bolile de inimă, cu toate acestea, studiile recente au arătat că, deoarece majoritatea bolilor de inima împiedică sângele oxigenat să ajungă la creier, lucru care poate provoca iritabilitate și furie.

Hipotiroidismul
Hipotiroidismul este o afecțiune în care glandele tiroide încep să supraproducă hormonii tiroidieni, mai mult decât ceea ce necesită organismul, provocând o serie de simptome negative, inclusiv fluctuațiile hormonale. Aceste fluctuații hormonale pot duce la iritabilitate și agresiune, fără un motiv valid.

Sursa: clickpentrufemei.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*