loading...

Dezvăluiri despre Oltin și Geanina. Fanii vor fi revoltați după ce vor citi asta despre Echipa Faimoșilor

Exatlon 3 aprilie 2018. A fost o seară dificilă la Exatlon România. Alina, Roxana și Ștefan sunt noii concurenți nominalizați din tabăra Războinicilor. Alex a făcut o dezvăluire despre Geanina și Oltin.

Exatlon 3 aprilie 2018: Ce s-a întâmplat în ediția de ieri
Seara de marti a fost una spectaculoasa pentru concurentii de la “Exatlon”, cu rasturnari de situatie incredibile, adrenalina la maximum si cu ghinion pentru Razboinici, care au pierdut meciul cu Faimosii, cu scorul de 8 la 10.

Desi pareau ca cei cinci concurenti ramasi in tabara Razboinicilor s-au repliat si recuperau vertiginos diferenta in ceea ce priveste punctajul, ratarile succesive ale lui Stefan, dar si ultima cursa intre Ionut si Valentin Chis au stabilit deznodamantul nefast pentru Razboinici.

Jocul pentru imunitate in fata eliminarilor, dar si pentru casa a fost castigat cu greu de Faimosi, care au rasuflat usurati la finalul meciului de aseara, din “Arena Exatlon”.

Ionut a fost desemnat player of the week, iar la jocul individual, Alex si-a castigat protectia in fata propunerilor pentru eliminare. In Arena, cei cinci concurenti nu au mai indicat coechipierii spre eliminare, asa cum se obisnuia, deoarece in echipa Razboinicilor au ramas doar trei concurenti fara imunitate, care au intrat automat la duel: Alina, Stefan si Roxana.

Frustrarile controlate ale lui Alex au fost dezbatute si explicate intens in Arena, acesta motivand esecul de aseara pe seama adversarilor mai slabi, care au renuntat in mijlocul duelurilor.
“Faimosii au castigat jocurile cele mai importante, iar noi am ramas din ce in ce mai putini. Punctele slabe ale noastre s-au vazut, iar in urma jocurilor, cei slabi au plecat acasa, iar cei puternici au ramas in concurs.

Acum, frustrarea mea este urmatoarea: am simtit ca in ultimele saptamani am ramas cei puternici, potenti sa beneficiem de punctele slabe ale adversarilor, dar surpriza a fost ca nu am putut juca impotriva adversarilor mai slabi, ci am jucat cu . Nu am putut echilibra balanta, asa cum ar fi fost normal.

Fiecare concurent care a ajuns in acest concurs, mai devreme sau mai tarziu, a spus ca vrea sa isi depaseasca limitele; atunci cand vii de cateva zile, te opresti pe circuit si spui ca te-ai lovit la mana sau ca ai probleme cu spatele, limitele tale sunt destul de scazute, nu asa cum ai afirmat la inceput”, a spus Alex, facand referire atat la Oltin, cat si la Geanina, din tabara Faimosilor.

sursa:revista.teotrandafir.com

15 Super-alimente care combat inflamaţia

Una dintre cele mai simple modalități de a preveni, și chiar de a reduce, inflamația cronică în organism este dieta. Prin consumul de super-alimente de înaltă calitate, inclusiv ierburi, condimente, legume și semințe, vă puteți împacheta mesele cu ingrediente antiinflamatoare.

Oamenii de stiinta au descoperit ca inflamatia cronica este sursa multor boli, incluzand cancerul, obezitatea si bolile cardiace. În esență, acest lucru face ca inflamația să fie principala cauză a decesului în multe țări.

Super-alimente pentru inflamație

Din fericire, aveți posibilitatea de a alege ceea ce mâncați. Dacă alegeți să consumați alimente prelucrate, zaharuri rafinate, alimente prăjite și alimente bogate în grăsimi trans, veți crește probabil inflamația în organism. Pe de altă parte, alegeți o dietă bogată în super-alimente antiinflamatoare și vă veți îmbunătăți sănătatea și bunăstarea. Aici este o listă diversă de cele mai bune alimente cu proprietăți antiinflamatorii.

Condimente

Cuișoare

Cuișoarele au un nivel incredibil de ridicat de antioxidanți și sunt pline de acizi grași Omega-3. Acest lucru fac cuișoarele sa fie un condiment anti-inflamator. În plus, cuișoarele inhibă, de asemenea, produsul enzimei 5-lipoxygenază. Această enzimă este un mediator inflamator implicat în tulburări alergice și inflamatorii, cum ar fi artrita.

Ghimbi

Ghimbirul este un condiment rădăcină cunoscut pentru efectele sale benefice asupra circulației și digestiei, datorită proprietăților sale antiinflamatorii. Conține compuși cunoscuți sub numele de gingerols. Acești compuși oferă protecție împotriva radicalilor liberi dăunători care declanșează un răspuns inflamator în organism, în special în intestin. Prin urmare, ghimbirul este un remediu natural comun pentru diferite tipuri de afecțiuni digestive.

Turmeric
Ingredientul activ in turmeric, numit curcumina, confera condimentelor mirosul picant si culoarea aurie. Curcumina reduce inflamația prin căutarea radicalilor liberi de oxigen în organism. De asemenea, inhibă producerea de NF-kappa B, un compus care este integrant în declanșarea inflamației. În medicina ayurvedică, curcuma este utilizată pentru a remedia afecțiunile inflamatorii, cum ar fi toate tipurile de artrită.

Scorțișoară

Citeste continuarea pe pagina>>2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*