loading...

Denisa Raducu NU are liniste! Scandalul a inceput!

Fata de 10 ani care canta melodiile Denisei Raducu e in mijlocul unui imens scandal.

Sonia Catinean, alias „Cat Sonnya” (numele de scena), este o fetita de 10 ani, castigatoare a catorva concursuri muzicale. Dupa moartea Denisei Raducu, Sonia a ales sa filmeze cateva clipuri in care ii copiaza melodiile artistei decedate la doar 27 de ani, aspect care i-a infuriat pe admiratorii manelistei. „Băi, profiti de moartea unei mari cantareţe pentru a te face cunoscută! Nu o să ai niciodată vocea ei, nu esti nici măcar pe aproape asa că nu o mai imita sau să îţi faci alunita aia, esti frumoasă fără… Dacă vrei să te faci cunoscuta fă-te cu imaginea ta si melodii originale cel puţin, nu îţi stă bine prostindu-te asa!… Nu e bine ce faci…nu o mai copia..las-o sa se bucure de linişte acolo unde e ea, eşti inca un copil si voce nu pot sa zic ca nu ai, doar ca duci tonurile muzicale prea in jos si asta nu se aude aşa bine. Aşa ca nu o mai copia si alunita aia nici nu stiu de ce ţi-ai facut-o…”, au scris fanii Denisei pe contul Soniei.

Dezamagita de reactia acestora, pustoaica a incetat o perioada sa mai cante din repertoriul Denisei. Numai ca, recent, Sonia a revenit la obiceiul de a o imita pe Denisa. „Cant piesele Denisei la cererea a mii de fani ai Denisei, zilnic primesc sute de mesaje iar ori de cate ori intru live cu fanii mei imi cer Denisa!”, si-a justificat optiunea Sonia. Imediat, zeci de admiratori ai Denisei au contrazis-o, desfiintand-o pe Sonia: „N-ai nici o treaba, nu poti ajunge niciodata ca ea!” sau „Esti ridicola, inceteaza!”, sunt doar doua comentarii acide facute la adresa Soniei. De altfel, si Adelina, sora Denisei Raducu, a luat atitudine, solicitandu-i tinerei sa nu o mai copieze pe Denisa!

Sursa: wowbiz.ro

HOROSCOPUL săptămânii 14 – 20 mai, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zodie trebuie să facă economii

Berbec – Are lună nouă în zona banilor. Toată săptămâna îl invită să dea un nou curs afacerilor lor. Are toate șansele să se afirme și să reușească ce și-a propus.

Taur – Este energic, se mobilizează datorită unor vești foarte bune pe care le primește. E foarte pratic și vizează interesele sale, având aspecte bune financiare.

Gemeni – Își rezolva problemele cu ajutorul altora. Se plânge mult săptămâna viitoare, dar e salvat. Sfaptul este să-i ajute pe cei de care depinde.

Rac – Are o săptămâna cu accent pe prieteni. Va primi sprijin financiar. Are nevoie de de sfatul unei persoane pricepute.

Leu – Se impune la locul de muncă și începe un nou proiect. Reușește să obțină rezultate bune datorită unei bune organizări.

Fecioară – Are suport în persoane cu care lucrează și care îi sprijină interesele. Foarte multe lucruri se rezolvă dacă știe să argumenteze și să creadă în capacitățile sale.

Balanță – Are realizări în plan familial. Orice afacere vizează casa sau divere bunuri are succes în acest moment. Există aspecte de bună conlucrare cu partenerul de viață.

Scorpion – Vorbește cu multe persoane în această săptămână, are de rezolvat acte importante și poate primi aprobările așteptate.

Săgetător – Trebuie să facă economii, sunt foarte zgârciți și fac bune afaceri. Ceva se schimbă în munca lor, în echipă și în activitatea lor.

Capricorn – Își face alte planuri, astfel încât să împace mai bine cariera cu viața personală. Trebuie să fie atenți de unde vin banii, pentru că vor să dăruiască timp în familie.

Vărsător – Își rezolvă probleme importante. Luna nouă în Taur dă un nou ritm vieții lor, au mai multă energie. Afacerile de familie se rezolvă.

Pești – Face bună impresie unor persoane influente. Vor să arate că sunt capabili, au cunoștințe și studii și vor să fie văzuți mai bine. Țintesc un loc înalt în carieră.

Sursa: antena3.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*