loading...

Cutremurator! Ce i-a spus Anamaria Prodan mamei sale in momentul in care cantareata a deschis ochii! “Sunt… ”

Ionela Prodan si-a revenit! Prima persoana cu care a vorbit a fost Anamaria!

De trei saptamani, Ionela Prodan se afla internata in stare foarte grava la Spitalul Elias din Capitala! Indragita cantareata de muzica populara se lupta cu o maladie la pancreas, dar si cu afectiuni puternice in zona inimii. Mai mult, in weekend, situatia ei s-a inrautatit si unele dintre cadrele medicale din clinica au devenit extrem de sceptice in privinta sanselor de supravietuire ale vedetei! (citeste ce se intampla in aceste momente cu Ionela Prodan la spital)

“Corpul doamnei Ionela Prodan nu mai este capabil sa lupte cu multitudinele de afectiuni si nu reactioneaza la tratament. In acest moment, traieste datorita aparatelor. Asteptam decizia familiei, mai precis a fiicei sale, Anamaria Prodan, care este cea care trebuie sa hotarasca ce se intampla cu mama sa in viitor”, a spus asistenta de la Elias pentru reporterul Huff.ro.
Ionela Prodan si-a revenit! Ce a facut prima data
Din fericire, in ultimele doua zile, starea Ionelei Prodan s-a mai ameliorat, in plus, nici nu mai are nevoie de ajutor mecanic pentru a putea respira! Artista a deschis ochii si, desi este extrem de slabita, a vorbit cateva minute cu fetele sale!

In momentul in care Ionela Prodan si-a revenit, prima care a privit-o si a tinut sa ii spuna cateva minute a fost Anamaria, mezina ei, care nu s-a clintit o clipa de la patul sau in toata aceasta perioada ! Printre lacrimi, impresara i-a spus mamei sale cuvinte sincere si frumoase care i-au emotionat pe cei aflati in rezerva cantaretei. “Sunt langa tine, sa nu uiti niciodata ca te iubesc! Insemni enorm pentru mine si vreau sa lupti, fiindca esti cel mai puternic om pe care l-am cunoscut vreodata”, au dezvaluit persoane din spital!

sursa:Wowbiz.ro

 

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*