loading...

Cum s-a fotografiat Betty Salam, după ce s-a vehiculat că este însărcinată

Fiica manelistului Florin Salam a avut prima reacție după ce surse din apropierea familiei au dat ca sigură vestea că aceasta este însărcinată.

Florin Salam va deveni bunic! Vestea a plecat tot din rândul familiei, și se pare persoana care o sfătuiește în această perioadă pe Betty este Roxana, iubita tatălui său. Fiica manelistului a recunoscut dfe multe ori public că atât ea, cât și iubitul ei, își doresc copil. Fanii ei au început deja s-o felicite, iar betty are grijă să mențină suspans asupra acestei situații și se îmbracă numai cu haine foarte largi, ca să-i acopere burtica.

Unde mai pui ca anul acesta se vor și căsători cu alesul inimii ei, Cătălin, cel care a cerut-o de soție în aeroport. Ea a spus un ”DA” hotărât și vor face acum o nuntă ca-n povești, cu 400-500 de invitați, eveniment la care ea va fi regina evenimentului, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de tip sirenă și cu voal pe față.

sursa:cancan.ro

Iată planta care atrage banii în casa ta!

Este una dintre plantele mele preferate! Nu-mi lipsește niciodată din casă, iar ghiveciul din care pun frunzele ei în orice mâncare, stă în permanență pe pervazul ferestrei – spune Anca Daniela Raiciu doctor în farmacie și specialist de primă clasă în fitoterapie și aromoterapie.

Este printre cele mai îndrăgite de mine, deoarece virtuțile ei sunt nenumărate – pledează aceasta. Nu multă lume știe că salvia, căci despre salvie vorbesc, este investită cu niște calități spirituale deosebite, dintre care vă voi împărtăși acum doar câteva. În civilizațiile asiatice este respectată de sute de ani, deoarece printre energiile pe care le declanșează stimulează și induce energia banilor.
Dacă ai probleme cu banii în sensul că fie nu reușești să-i faci, fie dacă-i faci, nu economisești nimic și îi risipești de parcă nici n-ar fi fost, este bine să cunoști, să îndrăgești și să folosești salvia în toate aspectele vieții tale personale. Vei constata schimbări în viața ta și nu glumesc deloc!
Întrucât banii sunt o energie sensibilă și nu se simt atrași de persoanele care nu-i respectă și nu-i valorizează suficient, salvia vine să regleze aceasta relație defectuoasă. Planta are extraordinara calitate de a exercita un efect benefic asupra creierului, nervilor, ochilor, glandelor. Ea crește discernământul și te face mai conștient asupra legăturii dintre cauză și efect, îți clarifică înțelesul lucrurilor și te face mai vioi din punct de vedere intelectual.

Se spune că odată, salvia a vorbit unui filosof în somn și i-a spus să transmită celorlalți toate darurile sale: ’’Pentru că fortific, alung panica, aduc vitalitate celor obosiți sau bătrâni și cresc nivelul de concentrare și claritate mentală, aduc bunăstarea pe unde trec. De aceea, spune-le oamenilor să mă folosească în toate felurile. Beți-mă, inspirați fumul meu, atârnați-mă deasupra ușii casei și eu vă voi purifica, voi filtra ceea ce nu vă face bine și voi amplifica prosperitatea și lumina interioară. Vă voi arăta viitorul în somn dacă veți dormi cu mine aproape. Numele meu este înțelepciune și eu aduc cunoaștere, memorie și prosperitate. Pentru că sunt la vedere mulți mă vor ignora. Dar te rog pe tine să duci mesajul meu mai departe!’’ i-a spus salvia înțeleptului.
Recomand – spune Anca Daniela Raiciu – să se folosească sub toate formele în care apare. HOFIGALUL o comercializează, tinctură, macerat sau ulei volatil sau ceai în combinație cu topinamburul.
Personal îi folosesc frunzele în toate mâncărurile pe care le fac, nu doar la cele din carne de pasăre așa cum se folosește curent. Rup 3-4 frunze din ghiveciul de pe fereastră. Le spăl cu apă călduță și le adaug după ce închid aragazul. De asemenea, folosesc întotdeauna ceaiul după masă, iar cu uleiul volatil de salvie dezinfectez și purific aerul din casă – o să explic într-un episod viitor cum – sau aromatizez apa pentru baie.
Este planta care atrage banii în viața ta pentru că, de fapt, este o planta a vindecării mentale, spirituale, fizice, a clarificării și responsabilității de sine. Într-un cuvânt a înțelepciunii!
Întrucât nu pot fi epuizate proprietățile curative ale salviei într-un singur articol, voi reveni cu detalii – ne asigură interlocutoarea noastră.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*