loading...

Criminalul din Brasov citeste Biblia si isi scrie memoriile intr-un jurnal! „Imi pare rau ca nu am gasit o metoda mai usoara sa-i omor” A povestit in detaliu cata durere au simtit victimele lui

Florin Buliga, cel care si-a ucis premeditat familia, este in arest la IPJ Brasov si asteapta sa fie mutat la Bucuresti pentru expertiza psihiatrica. El a fost inchis intr-o celula alaturi de alti trei barbati, care nu sunt cercetati pentru infractiuni cu violenta, motiv pentru care politistii spun ca sta intr-o camera „cuminte”.

Criminalul din Brasov citeste Biblia in camera lui „cuminte”, mediteaza, scrie un jurnal si fumeaza aproape doua pachete de tigari pe zi.

„In libertate, fuma cam 12 grame de canabis in doua saptamani, in tigari rulate de el. In arest, s-a terminat cu drogurile si atunci fumeaza un pachet si jumatate de tigari, poate doua pe zi. Dublu fata de cat fuma afara. In rest, citeste Biblia, isi scrie memoriile intr-un jurnal si mediteaza. De mancat, mananca doar vegetarian”, au spus surse judiciare pentru Libertatea.
„Imi pare rau ca i-a durut, ca nu am gasit alta metoda mai usoara sa-i omor”

Florin Buliga a declarat ca nu regreta crimele, pentru ca el nu a ucis sufletele sotiei lui si a celor doi copii ai lor, ci trupurile lor, dar ii pare rau ca i-a durut.

„Imi pare rau ca i-a durut, ca nu am gasit alta metoda mai usoara sa-i omor. Oricum, am ucis trupuri, nu suflete. Sufletele erau ucise de clasa politica. Mai regret si pentru ca i-am produs o mare suferinta unei prietene de-a fiului meu…”, le-a spus criminalul din Brasov care citeste Biblia celor care l-au vizitat in arest si anchetatorilor.

Nu crede ca si-a injunghiat fata de opt ori

In discutiile cu anchetatorii, Buliga a spus ca el nu-si aminteste sa-si fi injunghiat fiica cu opt lovituri de cutit.

„Nu-mi amintesc, dar nu-mi vine sa cred ca in fata mea am infipt cutitul de opt ori. Nu cred asta!”, a spus criminalul.
Avocatul Daniel Diaconu spune ca Buliga are o problema psihica si ca aceasta s-a agravat.

„Este evident ca acest om era bolnav. Starea lui de sanatate mintala s-a agravat incepand cu data de 8 martie de cand devenise si mai evident ca are o problema psihica. Expertii de la IML „Mina Minovici” ii vor analiza trecutul, prezentul si vor formula un diagnostic”, a declarat avocatul criminalului.

Acum criminalul din Brasov citeste Biblia si mediteaza, insa scria de ani buni insemnari ale mintii lui bolnave, ganduri greu de descifrat despre rolul lui pe pamant, despre fiinte de lumina, despre nebunie si renastere.

sursa:wowbiz.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*