Columbeanu isi pregateste iubita de 18 ani pentru showbizz!

Columbeanu isi pregateste iubita de 18 ani pentru showbizz!

Noua Iubita a lui Irinel Columbeanu s-a mutat deja de la Cluj, la Bucuresti.Exact cum a facut cu opt ani in urma cand a adus-o pe Monica de la Bacau, in Capitala, a inscris-o la o scoala privata si i-a angajat meditatori.

Dupa o perioada de doi ani, in care nu a mai avut o iubita oficiala, Irinel Columbeanu simte, din nou, fiorii dragostei. Si de aceasta data, el s-a indragostit tot de o copila.

61427149

Tanara se numeste Alexandra Hodis, are 18 ani, lucreaza ca manechin si l-a cunoscut pe afacerist in urma cu cinci luni, prin Matei Miko, nimeni altul decat nasul lui, de la nunta cu Moni.

I-a angajat iubitei meditatori!

61429541

Desi sunt impreuna de numai patru luni, relatia dintre Irinel si pustoaica a evoluat extrem de repede. CANCAN.ro a aflat ca omul de afaceri a mutat-o deja pe noua sa “achizitie” la Bucuresti, dupa ce a fost acasa, la Cluj, la parintii acesteia, asigurandu-i ca intentiile sale cu odrasla lor sunt extrem de serioase.

irinel-columbeanu-monica-gabor_69d5d3326d

Acum, manechinul locuieste la Izvorani, are o multime de servitoare si traieste ca o printesa. Ba, mai mult, Irinel se ocupa si de ocupatia iubitei sale.

1301906374Gabor Monica, Columbeanu Irinel_NN

Mai exact, el a inscris-o pe tanara la un liceu privat cu predare in limba engleza si i-a angajat si meditatori de limba romana, de limba engleza, dar si o doamna care o invete cum sa se comporte in societate.

A facut acelasi lucru si cu Monica Gabor!

In urma cu opt ani, Irinel se afisa cu Monica Gabor, care pe atunci nici nu implinise 18 ani. Omul de afaceri s-a indragostit imediat de frumoasa moldoveanca, pe care a adus-o de la Bacau, la Bucuresti, si a mutat-o in vila de la Izvorani.

61429546

Ca si iubita lui de acum, si Monica s-a obisnuit destul de repede cu luxul, dar si cu celebritatea. Dornic sa se mandreasca nu numai cu frumusetea femeii de langa el, ci si cu inteligenta ei, Irinel a inscris-o si pe Monica la o scoala cu profil privat si i-a angajat meditatori.

sursa:cancan.ro

You may also like...