loading...

Anca de la Războinicii a spus adevărul despre idila dintre Alina și Ștefan: “Îl alerga încă de la început“

Anca de la Exatlon susține că Alina este înnebunită după Ștefan și umblă prin preajma lui încă de la începutul competiției. Mama Alinei susține că fiica ei nu îșio dorește un bărbat precum Ștefan, ci mai degrabă unul ca și Cătălin Cazacu.

„Imi place de Stefan, dar nu ca iubit. Stefan e frumos, amandoi sunt frumosi. Alina are pretentii mari. Alina nu mai vrea barbati cu muschi. A zis ca mai bine unul cum e Cazacu. Stefan are prietena din cate stiu eu„, a povestit Mariana.

Ar fi murit daca dormea cu cateva ore in plus! Pare perfect sanatoasa, dar e socant ce boala au descoperit medicii in trupul acestei fetite de 4 ani
„Alina il alearga pe Stefan inca de la inceput. Nu mai stiu ce coleg mi-a zis ca el incearca sa scape de ea pentru ca nu o place. Alina este analfabeta, asta nu e o jignire, e ceva ce vede toata lumea. Ea ar vrea ceva, dar nu prea ii iese. Nu este Alina de standardele lui„, a spus Anca.

„Il hartuieste sexual Alina? Cu tine sigur ar iesi. Nu duce Alina lipsa de admiratori„, a spus mama Alinei.

Emisiunea Exatlon 3 aprilie a fost una plină de surprize. Ionuț a ieșit „player of de week” și a primit imunitatea, Alex a câștigat imunitatea la jocul individual, iar ceilalți trei concurenți au fost numiți automat la eliminare.

Ștefan, Alina și Roxana sunt cei trei concurenți propuși spre eliminare. Acestea speră să fie salvați de public și își doresc cu toții să rămână în continuare în competiție.

sursa:cancan.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*