loading...

Anamaria Prodan, marturisire bizara: „Va spun cu mana pe inima ca tata nu a murit”

Anamaria Prodan a făcut, recet, o mărturisire de-a dreptul emoționantă. Sexy-impresara a dezvăluit faptul că a avut un șoc atunci când l-a cunoscut mai bine pe Laurențiu Reghecampf. Între titratul tehnician și tatăl acesteia există asemănări incredibile.

Anamaria Prodan are un mariaj perfect alături de celebrul antrenor de fotbal. Cu toate acestea cei doi sunt total diferiți și se completează perfect. Potrivit wowbiz.ro, Laurențiu Reghecampf se aseamănă în foarte multe privințe cu regretatul socru, Traian Tănase.

„Nici nu împlinisem 18 ani și el a murit, nu înainte de a-mi spune că îsi dorește pentru mine un bărbat ca el! Mi-a zis…mi-aș dori pentru tine un bărbat așa ca mine, care să te iubească așa cum o iubesc eu pe mama ta. Culmea e că, după ani de zile, dorința i s-a îndeplinit când l-am cunoscut pe Laur. De aceea, vă spun cu mâna pe inimă că, pentru mine, tata nu a murit. El mi l-a trimis pe Laur, pentru că sunt identici, trăiește prin soțul meu. La fel ca tata, Laur este devotat familiei, calcă, spală, gătește, pune murături, face de toate prin casă, este înconjurat de copii. Mai mult, poate o să vă surprindă, dar soțul meu are aceeași înălțime ca tata, poartă același număr la pantofi, are mâinile la fel de mici, este la fel de tăcut și de serios, mă iubește, mă încurajează și mă susține în meseria mea, este mândru dacă realizez ceva și nu concepe viața decât alături de mine. Laur este, cu alte cuvinte, darul trimis de tata ca să îl înlocuiască, să aibă grijă de mine„, a declarat Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro.

Anamaria Prodan este cunoscută ca impresară, dar și ca vedetă de televiziune. Este căsătorită cu titratul tehnician Laurențiu Reghecampf, împreună cu care are un băiat, ”Bebeto”. Dintr-un mariaj anterior, Abamaria mai are două fete. De asemenea, și Laurențiu Reghecampf mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară.

Sursa: cancan.ro

Chimenul, sămânța care vindecă toate bolile

Chimenul este supranumit în culturile arabe „sămânța binecuvântării” și se spune că profetul Mohammed ar fi afirmat că aceste semințe sunt „un remediu pentru toate bolile, mai puțin pentru moarte”.

Chimenul este utlizat din timpuri străvechi ca şi condiment pentru brânzeturi, preparate din carne, supe, creme de legume dar şi ca plantă medicinală.

În scop medicinal se recolteazã fructele (seminţele), mici de aproximativ 5 mm lungime, cafenii, ovalare, alungite, uşor curbate, cu un gust şi miros aromat, înţepãtor, caracteristic.

Cercetătorii susțin că această plantă este printre puținele substanțe din lume care ajută la prevenirea diabetului. De asemenea, semințele miraculoase ajută la scăderea în greutate, previn dezvoltarea cancerului de colon, căderea părului, luptă cu infecțiile puternice, dar și cu afecțiunile virale.

De asemenea, semințele de chimen se utilizeazã pentru combaterea colicilor la copii şi la mamele care alãpteazã. La acestea din urmã, preparatele de chimion pot fi utilizate pentru stimularea secreţiei lactate, împreunã cu alte plante cu efect sinergic (anoson, fenicul).

În același timp, fitoterapia cu chimen este indicată în caz de astm bronşic, dureri de cap, răceală, anorexie, flatulenţă, astenie fizica, cancer de colon şi cancer de piele.

Chimenul este folosit și în produsele cosmetice. Unguentele pe bază de chimen sunt folosite pentru a ameliora aspectul pielii, elimină semnele de oboseală şi hidratează intens pielea.

Sursa: unica.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*