loading...

Am aflat CINE va fi ELIMINAT din echipa Razboinicilor! SOC mare pentru telespectatori

Fanii Faimosilor vor sa se razbune, dupa ce Diana Bulimar a fost eliminata din competitie: „Suntem foarte multi. Haideti sa… ”

Dupa ce telespectatorii au votat ca Diana Bulimar sa fie eliminata din competitie, fanii Faimosilor vor sa faca acelasi lucru acum si vor ca Stefan sa plece. Pe retelele de socializare au aparut multe mesaje ale internautilor in care ii sfatuiau pe toti sa le voteze pe Alina si Roxana pentru ca Stefan sa se intoarca acasa.
„Fani ai Faimosilor…. Suntem foarte mulţi. Haideţi să o răzbunăm pe harnicuta Bulimar, sa le-o platim Razboinicilor cei fricosi, asa cum au făcut si ei când au votat ca să rămână Oltin. Haideţi să le votăm pe Alina si pe Roxana să rămână”, este doar unul dintre comentariile de pe Facebook.

sursa:Wowbiz.ro

Ce îţi doreşti cu adevarat?


“Viața este suma alegerilor tale” – Albert Camus

Mi-am petrecut cea mai mare parte a anilor mei foarte dezmembrată și pierdută, fără să știu ce-am vrut cu adevărat în viață. În acest timp în care lucram pentru o companie multinațională, i-am întrebat pe managerii mei ce să fac în continuare în cariera mea și care sunt posturile viitoare de solicitat. La acea vreme, i-am considerat responsabili pentru a-mi da ocazii să strălucesc și să reușesc în viața mea profesională. Am rămas blocată de comportamentul de a cere întotdeauna aprobarea celorlalți, folosindu-i ca un instrument pentru auto-validare, dându-le în același timp puterea mea.

A face ceea ce m-am născut să fac în lume nu a fost ușor. Ca multe lucruri bune în viață, au venit împreună cu suferință și durere. Acum trei ani am ajuns fără muncă într-o țară străină, iar șomajul a fost o experiență teribilă. Într-o lume care, în general, evaluează valoarea umană prin cât de bine facem lucrurile în viață, m-am simțit ca un eșec și deprimată.

În momentul în care mi-am schimbat perspectiva asupra acestei situații dificile, totul s-a schimbat. Am realizat că am tot timpul din lume, plus economii suficiente pentru a face un vis vechi să devină realitate. Un an mai târziu, am fost certificat ca antrenor.

Astăzi îmi place ce fac. Aștept cu nerăbdare ziua de luni dimineață, știind că voi face ceva în care cred. Ceva care îmi aduce bucurie și împlinire autentică. Profesia mea implică o ascultare profundă a experiențelor oamenilor și, în același timp, a pune întrebări puternice despre viața lor.

Iată cea mai dificilă întrebare pe care aș putea să o pun în calitate de antrenor: Ce vreți cu adevărat?

Este foarte rar ca oamenii să poată să-și definească în mod clar visele și să știe exact ce îi face cu adevărat fericiți și împliniţi.

Dacă vă sună clopotul, vă invit să gândiți din această perspectivă: dacă nici măcar nu știți ce vreți, cum ați putea să o obțineți vreodată?
Totul începe cu conștiința de sine și cunoașterea de sine: având un sistem bine definit de valori personale, fiind conștient de puterile, darurile tale și talentele tale individuale. Când știți cine sunteți, ceea ce doriți este ușor. Și odată ce știi ce înseamnă asta, “cum ajung acolo” este chiar mai ușor.

Cheia este să afli cine ești autentic, din afară. Adesea este diferit de cine credeți că sunteți sau ar trebui să fiți, așa cum ați spus în societatea în care ați crescut: familia, religia și sistemul dvs. de credință și sistemul dvs. de școlarizare. Vedeți, când venim în lume, nu știm nimic. Suntem toţi produsele societăților care ne-au crescut.

Citeste continuarea pe pagina>>2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*