loading...

Actriţa Aimee Iacobescu a murit la 71 de ani

Celebra actriţă Aimée Iacobescu, apreciată mai ales pentru rolul Domniţei Ralu din seria „Haiducii“, a murit la vârsta de 71 de ani. Artista ar fi suferit de cancer.
Actriţa Aimee Iacobescu a murit la 71 de ani
A absolvit Secţia de Actorie a Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale“ din Bucureşti (IATC) în 1968. Fiică a unui farmacist, colonel de armată, a intrat la Actorie deja din primul „foc“, împreună cu fratele ei geamăn, Dorel Iacobescu, deşi locurile erau extrem de puţine, mai ales pentru fete. Aimée Iacobescu a jucat pe scena Teatrului Naţional vreme de 40 de ani, din 1968 până în 2008. Aimée Iacobescu a fost protejata scriitorului Eugen Barbu, a filmat cu regizorul Dinu Cocea şi a devenit apoi preferata inginerului-regizor Sergiu Nicolaescu. A rămas în amintirea publicului cu rolul Domniţei Ralu.

Sursa:teotrandafir.com

Cat de dependent esti de telefonul tau?


Este timpul să ne uităm cu adevărat la efectele retelelor sociale? Problema aici este că nu știm cu adevarat consecințele pe termen lung a folosirii lor, deoarece atașarea de ecrane pentru perioade îndelungate este un aspect relativ nou la stilul nostru de viață.

Au trecut doar 10 ani de cand primul iPhone a fost lansat si aproximativ acelasi timp de cand Facebook a inceput cu adevarat sa devină popular. Facebook, în special, ne-a schimbat societatea în multe feluri, dar există o schimbare evidentă care a ieșit la lumină în ultimii ani – provoacă dependența și ne mănanca timpul.

Chiar fostul preşedinte al Facebook-ului, Sean Parker, a spus într-o conferinţă:

“Procesul de gandire pentru construirea acestor aplicatii, Facebook fiind prima dintre ele, … a fost vorba despre:” Cum sa consumam cat mai mult timp si atentie constienta posibil? Și asta înseamnă că trebuie să vă dăruim o mic hit de dopamină din când în când, cand cineva a dat like sau a comentat o fotografie sau un post sau orice altceva. Și asta vă va face să contribuiți mai mult la conținut și asta vă va face să … mai multe plăceri și comentarii. Este o buclă închisă pentru validarea socială … exact genul de lucru pe care un hacker ca mine îl va întâlni, deoarece exploatezi o vulnerabilitate în psihologia umană. Inventatorii, creatorii – eu sunt, Mark [Zuckerberg], este Kevin Systrom pe Instagram, toți acești oameni – au înțeles acest lucru în mod conștient. Și am făcut-o oricum.”

Ştiind de ce poate ajuta la oprirea dependenței

Citeste continuarea pe pagina>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*