loading...

A inceput sa planga si a povestit cum a murit :'( Toti cei prezenti in platoul de la ProTv aveau lacrimi in ochi

Evenimentele neplăcute care s-au petrecut în ultimele zile, starea de sănătate a Ionelei Prodan, dar și moartea cântăreței Viorica Batan, au afectat-o foarte tare pe Silvana Rîciu, care a izbucnit în lacrimi la emisiunea “Vorbește lumea”.

Artista și-a amintit de mama ei, care a decedat în urmă cu mai mulți ani, cât de tare s-a chinuit cu ea în ultimii ani din viață, dar și cât de dor îi este de ea, în fiecare zi. Din păcate, singurul mod de a-și alina durerea sunt fotografiile, la care se uită și plânge, ori de câte ori simte nevoia
“Eu am avut grijă de mama până în ultima clipă, avea vedenii, vedea persoane din lumea cealaltă. Și acum, după atâția ani, sunt zile în care plâng ore întregi. Mai ales când ai o problemă, simți să îi spui mamei, dar mă uit la poza ei mereu. Au trecut zile, luni, simțeam tot mai mult lipsa ei și am putut să mă descarc”, a mărturisit cu ochii în lacrimi, Silvana.

Devastată de moartea cântăreței Viorica Batan

„Am plâns când am aflat că a murit, deși noi două nu am fost prietene, nu eram apropiate. Dar a făcut pentru mine ceva ce nu voi uită niciodată într-un moment în care aveam mare nevoie. Femeia această m-a îngrijit când eram în spital, operată în 2011. Ea împreună cu băiatul ei de suflet, Alexandru, asistent și el la Spitalul Sfântul Ioan, au venit să aibă grijă de mine în fiecare zi, să mă ridice și să mă pună în pat, să-mi aducă mâncare, să-mi pornească și oprească din oră în oră aerul condiționat în zilele alea toride de vară.
Nici nu mă puteam ridica singură din pat. Aveam niște dureri groaznice. Ei doi mi-au oferit o adevărată lecție de viață, o lecție de bunătate despre cum să-ți ajuți aproapele. A fost în emisiunile mele când era bine, sănătoasă, de nenumărate ori, în anii trecuți și o voi păstra mereu în amintire că pe un om cu o bunătate fără seamăn. Oamenii cu suflet bun sunt foarte rari din păcate. Dumnezeu să aibă grijă de ea acolo Sus, așa cum și ea a avut grijă aici pe pământ de atâția oameni. Ea pe toți i-a ajutat, săraca…Asta înseamnă să faci fapte bune, să lași o urmă în sufletele celor pe care „îi întâlnești” în „trecerea” asta prin viață… Drum lin către Dumnezeu, om bun!”, a declarat Silvana Rîciu, pentru wowbiz.ro.

sursa:Cancan.ro

5 lucruri stupide pe care societatea le aşteaptă de la tine

Neacceptând ceea ce ne oferă societatea ca fiind normal este de fapt un lucru sănătos de făcut, deși ar putea să ne stigmatizeze din punct de vedere social, chiar și în măsura în care ne face să părem oarecum nebuni faţă de ceilalţi.
Desigur, societatea nu este altceva decât creația noastră proprie – o manifestare a minții noastre colective. Societatea, prin urmare, poate fi schimbată în orice moment când decidem că trebuie schimbată, dar înainte de a putea face acest lucru, trebuie să ne transformăm propria conștiință.

Cel mai important pas în acest sens este de a pune la îndoială credințele care ne-au fost date din tradiție și de a începe să ne gândim la noi înșine pentru a afla cum putem trăi într-un mod care contribuie cu adevărat la bunăstarea noastră. Pentru a vă ajuta în călătoria voastră, aș vrea să vă prezint aici cinci dintre cele mai proaste și dăunătoare lucruri pe care societatea te-a învățat și care le așteaptă de la tine, împreună cu motivele pentru care nu trebuie să le crezi și să le urmezi.

“Trebuie să te supui autorității”

De la o vârstă fragedă, societatea ne-a condiționat să nu credem prea mult în noi, să nu ne urmăm vocea interioară și să nu folosim gândirea noastră critică. Dacă am încerca să facem ceva diferit, ni s-a spus că ne vom confrunta cu probleme imense. Prin urmare, în loc de a ne crea propria cale în viață, urmăm o cale predeterminată care ne-a fost dată de alții, fie că ne place sau nu.

Am acceptat ca fiind normal să credem orbește în ce autoritatea ne spune și să ne supunem regulilor pe care le-a forțat asupra noastră, fără să ne oprim pentru un moment și să punem la îndoială acele convingeri pentru a găsi adevărul pentru noi înșine și a trăi așa cum vrem să trăim și nu modul în care societatea se așteaptă să trăim. Nu este surprinzător faptul că majoritatea oamenilor nu pot să gândească singuri și să-și asume responsabilitatea pentru propria viață, ceea ce îi face doar victimele deciziilor pe care le iau alte persoane.

“Trebuie să te căsătorești”

Dragostea este o pasăre liberă și, în majoritatea cazurilor, căsătoria este închisoarea ei.

Societatea ne-a spălat creierul să credem că doar prin căsătorie un cuplu poate trăi fericit. Realitatea însă nu putea fi mai departe de acest lucru și acest lucru este evident din faptul că aproximativ jumătate dintre cuplurile care se căsătoresc ajung să divorţeze.

Căsătoria este o modalitate prin care oamenii să se posede unul pe altul, să îi transforme în obiecte care pot fi controlate pentru a se asigura că vor fi împreună pentru o viață. Dar cum poate cineva să știe cât timp durează iubirea? Dragostea vine și merge, și uneori se duce destul de repede. Deci, să te forțezi într-o relație de-a lungul vieții cu cineva pe care probabil că nu-l vei iubi în viitor este stupid și imatur.

“Trebuie să câștigi mulți bani pentru a avea succes”

În sistemul nostru economic bazat pe datorii, toți avem nevoie de bani pentru a ne acoperi nevoile de bază și avem timp și resurse pentru a urmări acele lucruri pe care le iubim. Mulți oameni, totuși, confundă acumularea de avere financiară pentru o viață de succes. Ei cred că pentru ca cineva să aibă succes, trebuie să dețină o sumă mare de bani.

Desigur, nu sunt responsabili pentru asta. De când eram copii, majoritatea dintre noi au fost făcuți să creadă că banii sunt scopul final al vieții – fără, viața este lipsită de sens și fără scop și dacă nu reușim să câștigăm mulți bani, atunci suntem într-un anumit sens , un eşec.

Citeste continuarea pe pagina>>2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*