loading...

A fost gasit jurnalul lui Florin Buliga, criminalul din Brasov! A scris pagini intregi, imediat dupa crima! Este halucinant ce a gandit

Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii, a scris cateva pagini de confesiuni, imediat dupa crima.

Iata textul:

„26.03.2018 (trei randuri sterse – n.n.)

Astazi Stefan, Monica si Ioana au plecat la Dumnezeu. Sa le fie sufletul usor! Doamne ajuta!

Au plecat inaintea mea, as fi dorit sa plec eu, insa Dumnezeu nu m-a lasat, cutitul a intrat pana la capat, dar nu am murit fizic.”

Fila a 2-a

„Au plecat intr-un loc mai bun decat unde ne aflam noi, pe Pamantul subjugat, si noi sclavi pe el. Am inteles ca suntem fiinte de lumina, dar am ajuns in Babilon, nimeni nu se mai intelege cu nimeni, cuvintele aruncate sunt foarte des grele, chiar si in familie.

Familiile sunt dezbinate, fugiti din tara, tara este saracita maxim, nimic nu mai are valoare, doar banii (scrie „fratii tai” si apoi sterge – n.n.) toti fug dupa bani si apoi vor sanatate. Am vazut aproape 11 ani cum oamenii”

Fila a 3-a

„uita ca mai importanta este sanatatea sufletului. Pe el il uita complet, se gandesc ca e ceva acolo care se duce undeva, indiferent (cuvant sters – n.n.) unde. Am vazut ieri la manastirea Sinca Veche cum un” (textul nu are final n.n.), se arata in notitele lui Florin, potrivit evz.

sursa: wowbiz.ro

Socant! Un brasovean si-a ucis sotia si cei doi copii si apoi s-a predat politiei

Un barbat de 43 de ani s-a predat marti Politiei din Brasov unde a declarat ca si-a omorat sotia si cei doi copii, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani.

Asasinul avea hainele patate cu sange cand a ajuns la politie.

Din declaratia lui, a asteptat ca familia sa adoarma si apoi i-a ucis cu sange rece.

Potrivit ultimelor informatii, in ultimele zile, barbatul a avut o experienta religioasa la o manastire.

El a incercat sa isi ia viata singur, insa nu a reusit. Apoi, s-a intors acasa si si-a injunghiat sotia si copiii in timp ce acestia dormeau, informeaza stirileprotv.ro.
Barbatul a fost retinut si este cercetat pentru infractiunea de omor.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*