loading...

10 secrete de beauty de la îngerii Victoria’s Secre

1 Înainte de toate…

Un ritual de ingrijire complet este baza frumuseții. Înainte de a aplica orice produs, primul lucru la care trebuie să te gândești este să duci o viață sănătoasă, pentru că lipsa somnului, deshidratarea și excesul de zahăr nu fac bine pielii. Deci, mult somn și multă apă, obligatoriu!

 

2 Mănâncă sănătos și curat

Chiar înainte de show, toate modelele Victoria’s Secret mănâncă pe cât se  poate de sănătos, consumând smoothie-uri. „Brazilianul” este favoritul lor, și este preparat cu lapte de migdale, un pic de proteină din cânepă pentru a le menține nivelul de energie crescut după exercițiile fizice, pe tot parcursul zilei.

 

3 Fără alcool

Unele dintre modelele Victoria’s Secret se abțin în totalitate de la alcool și adoră să bea apă din belșug, dar și sucuri proaspete de ananas și mango pentru a se menține hidratate și fresh.

 

4 Exercițiile la bară sunt făcute pentru trupul femeii

Exercițiile bazate pe principii din balet și Pilates sunt favoritele absolute ale „îngerilor” Victoria’s Secret, deoarece lucrează și acei mușchi minusculi și fac minuni pe zona interioară a picioarelor, coapsele interne, spate și stomac.

 

6 Nu uita să schimbi frecvent

Alternarea diferitelor tipuri de exerciții fizice este super importantă. Este bine să diversifici, uneori te plictisești oricum să faci același lucru, iar mușchii se obișnuiesc cu rutina, deci trebuie să faci altceva pentru a obține rezultate optime.

 

7 Unt de cocos? Păi, sigur…

Îngerii Victoria’s Secret adoră balsamul de păr și multe dintre ele folosesc Pantene, dar dacă părul este foarte uscat, un remediu natural ar fi cel mai potrivit, și anume aplicarea untului de cocos pentru o hidratare optimă a podoabei capilare.

 

8 Noapte e un sfetnic bun

Unele dintre modelele Victoria’s Secret sunt „fane” declarate ale noii game de îngrijire de la Charlotte Tulbury. Arma secretă este o cremă ce poate fi folosită cu succes după un zbor cu avionul, când pielea este super-deshidratată. Aplică și las-o pe față peste noapte, iar în zori curăță-ți fața și vei vedea că tenul este total reîmprospătat.

 

9 Curăță-ți fața zilnic, înainte să mergi la culcare

Una dintre cele mai simple căi pentru piele strălucitoare și sănătoasă este curățarea și hidratarea de seară.

 

10 Raiul părului

Pentru uzul zilnic, spray-ul pentru textură este printre favorite, dar dacă părul este degradat, tratamentul MoroccanOil este un remediu excelent pentru ca părul să-și recapete sănătatea.

 

 

Sursa:cosmopolitan.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*